Lendir+darah 36week

Hai mommy nk tnya.. Ada tak ibu2 kat sini ada pengalaman keluar lendir + darah (show) sebelom due.. Dan bukaan baru 2cm takde contraction.. Ibu2 buat mcm mana yer utk cptkan bukaan? selalu berjln ke buat squad ke atau just duduk diam je? Atau minum air selusuh?

1 Balas

Pnah .. biasa ny byk kn bjlan tp jgn kerap nti pnat sgt . Baring mengiring kekiri .. apa pn cba cek kat google tu . Ada rsa nya

4y ago

Tq yaya.. Skrg still bukaan sama dan tak bertmbh, contraction pun tak rasa.. Harap2 smuanya dipermudhkan..