Bloody spot lepas cek bukaan jalan

Due sy 9/3 semalam pergi pac bukaan dah 2cm. pagi ni lepas subuh keluar darah & lendir darah. doc bagitahu lepas cek jalan akan keluar bloddy. just nak tanya, 2cm boleh cepat bukaan tak? atau lambat? atau ada cara nak cepatkan bukaan. sakit skarang just sakit pinggang & ari ari mencocok tp tak kerap sangat. #ingintahu

1 Balas

klu 1st mom, lambat..kena induce baru cpt buka. sy serah diri overdue bukaan 2cm saja..induce belon baru bukaan 4cm...baru masuk LR smbung drip

4mo ago

tak jugak sis. ada orang bukaan cepat wlaupun anak 1st