Air gula? Apa rasa nye

Hai mommy😅 nak tanye ape rasa air gula ni? Banyak mane kene minum ? Sbb tngok ramai yang mcm takot nk minum air gula je😂 saya pon rasa takot nk minum nt ahaah😂#pregnancy #1stimemom #mommytobe

29 Balas

sy 2x minum.. ptama air gula xde perisa.. ok boleh telan... kedua air gula perisa oren... susah skit nk telan..dua2 sy minum sikit2 je alhamdulillah lh dua2 x sangkut.. cuma sediakan minyak angin ya kalau rasa mual nk muntah..

3y ago

Kan... sy hari ni nak pavlova, esok nk kek, lusa nk icecream! Hahahaha adui terliur ni. Takut baby besor aje.