berat statik

Hai mommy, nak tanya yang pernah ada pengalaman berat statik sampai 16w? Berat saya dari buka buku 8w-16w masih sama 65.5kg, tidak turun dan tidak naik...skrg Dr dah ambil darah untuk tyroid (masih belum dpt keputusan)...

1 Balas

Sama mcm sy padahal takde alahan. Bila dah 18w baru naik. Doc bebel pulak 😅

4y ago

In shaa Allah takde ape la sis. Yg penting jangan skip susu. Kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Ni pun risau esok ada check up. Takut naik lagi, tak pasal2 kena minum air gula haih 😅