Doktor bising berat statik?

Harini check up, berat dari awal bulan statik 3x visit dah ni. Siap ambil darah untuk diagnose ada tiroid ke tak pagi tadi. Tgu sebulan baru keluar result. Ada ke mommies yg ada pengalaman berat statik ni. Selera makan normal je, cuma takda lah mcm sblm ni asyik nak makan aje. Harap yang baik2 je. 😄#32weeks #1stimemom

1 Balas

Sama dgn saya sis. Berat saya siap turun lagi ada. Pernah naik sekali je. Baru amik darah utk diagnose tyroid minggu lepas. Saya selera makan ok ok je tak banyak sangat. Mak saya pelik saya dah 3rd trimester makan selera makan mcm tak mengandung 😂

3y ago

Hehehe sbb nya dh padat perut. Makan tu dah normal mcm biasa. Doc ckp dh ke bila result keluar?