Berat badan statik

Assalamualaikum, nak tanya ada tak mommy2 kat sini berat badan statik je dr buka buku sampai dah masuk 17 week. Adakah itu normal#seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

normal rasanya melainkan klu awk mkn masih x lalu, sbb saya 1st tri turun 6kg, jadi take time siket nk naik. Skrg ada peningkatan siket disebabkn dh ada selera mkn. Awk masih morning sickness ke?

2y ago

masa first trimester tu hari mmg xlalu sgt mkn..masuk second trimester mkn dah okey cuma kena mkn dgn kuantiti yg sikit2..tp sy mkn dgn kerap laa..morning sickness xde dr awal2 mengandung sampai skrg cuma stakat pening2 biasa,loya sikit2 tu ad la..muntah pun kdg2 time lpas mkn zincofer xpun time perut masuk angin sbb lewat mkn..