Cara Tambah HB

hai mommy . nak tanya sikit . macam mana nak naikkan HB ? saya makan iberet . HB saya 10.6 sekarang 33 week 🥲😭

5 Balas

dari zaman sekolah sampai awal kandungan hb 6-9 je , sekarang hb 12.6 makan zincofer dengan air sunquick, & tiap pagi or malam bfr tidur minum anmum materna

sy biasa mkn zincofer dgn minum air sunquick.. dpt result hb 12.. bnykkn mkn buah.. apel hijau...buah oren🤭..better mkn pil sebelum waktu nak tidur...

Saya ikut nasihat nurse, jangan minum kopi dengan teh. Makan jambu batu. HB maintain 12 ke atas je selalu. Good luck mommy 🫶🏻

sy esok nya nk g klinik mesti makan hati ayam dan buah buahan .. jambu batu .. bru cantik hb 😂

buah jambu batu pun membantu naikkan HB