Makan perancang apa ?

Hai mommy .. nak tanya perancang apa eh yg xganggu period n xbuat kita mudah naik berat badan ? Nak rancang sendiri tapi macam takut pulak .. sekarang ni saya masih lagi pantang bersama suami .. harini hari ke 52 .. nak pantang 100 hari .. risau pulak lepasni kalau xmakan perancang mengandung balik 🥲🥲 boleh kongsi cara mommy x ?

1 Balas

kalau sy pilih yg jenis pil sja. period dtg setiap bulan,cuma kalau makan lama sampai bertahun darah period yg keluar sedikit ja. tp nurse bg tau normal. kalau berat badan pula,kita sendiri yg kena kawal pemakanan