Keluar darah spotting

Hai mommy. Nak tanya korg yg pernah spotting kan sakit tak dekat bhgian perut. Mcm kram ke? Harap dpt membantu

2 Balas

awk dah g check dkt klinik ke. scan baby? sy pn spotting weeks 14. dah check baby semua okay, sihat..doktor bgi ubat kuatkan rahim..tpi masih ada spotting sikit2, kdg² cramp gk perut tpi x taw cramp sbb spotting ataupun sbb rahim mengembang, sbb sblm spotting pn mmg dk krem pn kdg²

tak sakit ,tapi tiba tgok ada spotting tapi colour cokelat je. gpun saya mmg terus ke klinik, dpt ubat kuatkan rahim mmg hilang terus.

2y ago

sy baru je kena ptg td. sy rasa tu spotting sbb dah tkde keluar lg, wrna pun cair tak pekat. tp sy dh check upt negatif. period last 27/6 rasanya dah delay. mcm mana ya? sebab pengalaman sy masa first prgnant ada spotting sikit lama2 jadi bnyak tp tak dpt dselamatkan gugur. sy buntu nak tanya sapa