Mata anak berkedip²

Hai mommy. Nak tanya anak saya baru je umur 2tahun 4bulan. Sekarang dia ada habit bila tgk tv je mata dia berkedip2. Patut tak saya bawak anak pergi jumpa doctor pakar mata?

3 Balas

yaa..kena pegi jumpa pakar mata, kalau mampu, boleh pegi ke klinik mata swasta dulu, minta surat refer ke hospital.. hospital biasa tak terima kalau takde surat rujukan..kalau tak pon, mana² klinik pon boleh, asalkan ada refer letter. kemungkinan mata dia penat, rabun atau silau.

boleh sy tahu apa progress anak sis? dah stop ke berkedip2 mata?

ya