Tanda Tanda Bersalin

Hai mommy mommy semua.. Saya dah masuk 34 week.. Sekarang ni asyik sakit perut kadang baring pon boleh sakit perut.. And baru hari ni lain sikit sebab rasa macam ade air lepas to time mandi check ade lendir warna putih.. Nak tanya to pon kira tanda tanda nak bersalin ka?

2 Balas

check klinik sis.. takut ketuban leaking.. sy dulu jenis ketuban kurang x sedar pun masa bila bocor.. nak scan 4d 5d pun x bleh terus kena tahan wad doktor pntau 3 hari.

Klu ya tanda bersalin .. blm cukup bulan tu..