Tanda atau Keputihan.?

Hye mommy, saya first pregnancy dah 37w5d boleh tahu ni keputihan atau tanda bersalin ye.? Maaf tak tahu. Tapi perut kadang rasa memulas rasa macam poo tapi sikit je kadang yang keluar, kadang bila cangkung tak de pulak poo nya nak keluar, jadi takut nak cangkung lelama 😅 lepastu perut start angin and asyik nak kentut je normal ke.?#pleasehelp #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

Tanda atau Keputihan.?
1 Balas

Belum nak bersalin lagi. Normal semua tu sbb baby mmg dah duduk dkt laluan bawah. So mmg kita akan rasa nak membuang je. Perut berangin pun normal 😁