5weeks

Hai Mommy Mommy. Nak tanya susu apa elok untuk ibu hamil? & Boleh ke pagi amal Susu, malam ambil Folic Acid. TQ ❤️

2 Balas

Boleh sis anytime. Tp doktor saran ambil folic Acid sblm brekfas Hehe. 😁 Utk susu, kalau tak ada susu ibu, apa2 susu pun boleh sis (kecuali susu Ensure). Susu kambing ok, susu lembu apa2 brand pun boleh hehe

4y ago

Ohh mcm tu hehe. Ok awak thanks for share 🥰

Apa2 susu pun boleh, janji tak tinggi kandungan gula. Kecuali susu omega plus. Boleh je sis nak minum susu pagi. Janji jarakkan 2 jam sebelum atau selepas makan folic acid.

4y ago

🤗🤗