Baby 10days

Hai mommy mintak pndangan n pngalaman mommy handle bby kuning😢 bru ja kluar wad , bby kuning trun hrini dh naik blik . Esok kene repeat . Felling sad n give up . Bby kejut mnyusu pon xnk bngun .. Tolong mommy ap ptut buat nk bgi kuning turun?

17 Balas

sy 2 anak xkena kuning..ank pertama je yg kena sbb xpndai n kekok lg bf..ank no 2 dan 3 xkena kuning..bg susu je setiap 2jam..lps bsalin terus bf.. dia tido kejutkan bg susu..garu2 tapak kaki😘😘