Baby 10days

Hai mommy mintak pndangan n pngalaman mommy handle bby kuning😢 bru ja kluar wad , bby kuning trun hrini dh naik blik . Esok kene repeat . Felling sad n give up . Bby kejut mnyusu pon xnk bngun .. Tolong mommy ap ptut buat nk bgi kuning turun?

17 Balas

hi sis , sy belum bersalin lg sejujur nya, tp rajin cri info, termasuklah frm tiktok, ni ade link sorg Doc ni tunjuk cara nk kejut. https://vt.tiktok.com/ZSeQqFuun/ semoga dipermudahkan urusan

Susu badan ke susu fm ? Anak saya dlu, saya bgi susu s26 and bgi mandi air kucai. Alhamdulilah. Kuning turun smpai 75 selepas 3 hari buat tu.

Macam saya, kerap bagi minum susu badan. Susu badan yg pekat kuning2 tu mmg elok utk baby kuning. Cepat je kuning baby turun.

try mandikan dengan daun belimbing buloh

kene bangunkan dia bg susu

susu kambing karihome

kerap bg susu