Baby 10days

Hai mommy mintak pndangan n pngalaman mommy handle bby kuning😢 bru ja kluar wad , bby kuning trun hrini dh naik blik . Esok kene repeat . Felling sad n give up . Bby kejut mnyusu pon xnk bngun .. Tolong mommy ap ptut buat nk bgi kuning turun?

17 Balas

sy pernah baby kuning, last nurse decide bg susu formula byk sikit sebab risau baby hisap susu badan, susu x byk kuar.. seminggu lepas tu mmg turun terus.. tp jgn amalkan karihome terlalu kerap sbb terlalu panas anak sy sampai berak warna merah