Baby 10days

Hai mommy mintak pndangan n pngalaman mommy handle bby kuning😢 bru ja kluar wad , bby kuning trun hrini dh naik blik . Esok kene repeat . Felling sad n give up . Bby kejut mnyusu pon xnk bngun .. Tolong mommy ap ptut buat nk bgi kuning turun?

17 Balas

kena kacau2 supaya bby bangun sebabnya bby Kuning memang susaa nak bangun menyusu.Petua laen Saya xtahu sebabnya anak Saya pun prolog jaundise.Sabarny sis jangan stress nanti susu drop..Selagi Kuning bawah 14hari xperlu risau, InShaAllah Moga2 cepat Kuning bby hilang ye