susu bengkak

Hai mommy, lpas 3 hri brsalin susu mnjadi bengkak. Sudah di pam, msih juga sakit. Mcm mana nak cepatkan proses pngeluaran air susu dngan bnyak?

2 Balas

Berurut sis. Cari yg mahir. Atau google ja cara urutan minta suami buatkan.. 😊

Sy punya masalah serupa spt Pn. Sy buat tuam panas d dada sy.. Dan urut. Lepas. Da. Bt 2 benda ni. Kena pump slow2 wpun sikit tp kena pump juga.

5y ago

Sy dlm masa sehari. Tp kna kerap pump.. Tuam pns dan urut cth stp 2jm pump tuam n urut. Nt lama2 susu akn lncar kluar.