Cucuk Kancing Gigi

Hai mommy, lepas cucuk ni memang kebas lenguh tangan ka.? Nak rasa bengkak sikit.. Baru first cucuk, ad lg sekali g. Nurse kata anak first 2x cucuk..

2 Balas

Yea sis mmg tangan akan rasa macam tu..tapi sat ja, dalam sehari pastu elok dah tak rasa apa

5y ago

Itulah, saya baru kelmarin cucuk.. Harini duk lenguh lg...

Saya lepas kena cucuk tu mmg balik terus tidur sbb rasa denyut2 dan lenguh. Lemah satu badan

5y ago

Tu la, rasa keras sikit tmpat cucuk. Mau tidoq tindih lengan yg cucuk ni uiii sakit. Haha.. Lenguh jd malas teruss..