2 years old boy

Hai mommy. Can i ask how to overcome ny little boy ... He love to bite people especially when they are playing the same toys. He bite too many friends in school already ?

3 Balas

sma dgn anak saya.. suka ggit jari kdg2 ggit abg kakak dia.. kena bagi dia mkn mcm biskut je elak yg x manis la biskut baby ke.. sbb usia mcm ni suka ggit jari ank sya smpai msuk wad sehari sbb suka sgt ggit jari wlupn dh basuh tgn.. paru2 skit je ada kuman nafas dia laju. Alhamdulillah skrg dh kluar dh ok.. kena sntiasa perhati je c bby

sama ..anak saya suka sangat gigit menggigit ni...dia geram...kadang dia gigit...tak dapat gigit dia cubit...sampai tanya kat doktor...doktor kata anak sy okay...normal sbb budak2..

Wowww.. hyper dia ni. Ada nama penyakit yg anak hyper sgt. Autism ke apa tak silap.