Cara supaya anak sulung hisap susu botol

Hai mommy. Anak sulung sy 10 bulan dan saya mengandug lagi 9 minggu. Sekarang sy runsing sngt sbb anak sulung sy terap hisap susu badan 100% (Sy suri rumah) . Anak sy tak nak langsung hisap susu botol. Bnyk botol dh sy try dan dah pun tukar susu. Tetap jugak reject botol. Tambah lagi bila nak tidur malam. Ada cara tak ibu2. Siapa pernah ad pengalaman macam ni #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

sis try kasi dia minum susu perisa coklat

2y ago

klu anak sis suda biasa minum .minuman manis mcm milo ka..bgtu senang dia mau trima susu brperisa colat dan senang dia terima susu botol