mimpi pelik2

Hai mommy ....ada ke mommy2 yg pregnant selalu dapat mimpi yg pelik2 atau mnyeramkan...

35 Balas

Saya pon mase awal ii preggy selalu mimpi pelik dan seram ii . Tapi lame ii sendiri hilang . Mungkin hanya mainan tidur atau penat sangat kut . Banyakkan berehat okeyh sis.

waktu trimester pertama slalu mimpi buruk , Alhamdulillah skrg sdh trimester kedua tak ada sdh ada pn tpi jarang bukan mcm trimester pertama slalu mimpi buruk pasal baby

tahun lepas saya pregnant saya selalu mimpi bukan ii..seram ii dalam mimpi sampai terjaga x boleh nak tido..tapi tu masa awal ii pregnant je..dah lama Alhamdulillah

sy pun ada mimpi pelik ada je benda nak ganggu wlpn dah baca doa tido dan 3kul jadi sy stiap kali nak tido sy pasang dgr ruqyah sampai pagi.

Pernah.. saya pernah mimpi jumpa janin dalam longkang kat tempat kerja saya 😭😭😭😭 Pastu tangan saya masa tu berlumuran darah 😭😭😭😭

setiap hari sy mimpi sepanjang 3 minggu lepas sy tau sy preggy. Dia tak menyeramkan sgt tp pelik sbb semua mimpi mcm tak masuk akal. Penat kdg2

pernah mimpi keluar period banyak sangat padahal masatu preggy tgk2 perut da kempis. baru2 nie mimpi bercerai ngn suami hurmmm tkot 😢😢

saya pon kne awal2 pregnant. pastu saya pakai minyak kasturi kijang. Alhamdulillah xde mimpi2 pelik. kalau xpakai ye ada. 😅

Saya awal² kehamilan smpai last tremstr 1 je.. Dri anak pertma mmng mcm tu.. Normal lah akan ada je bnda ghaib ni nak kacau

mat saleh panggil vivid dreams. memang salah satu symptom mengandung. jangan risau ya mommy. boleh amalkan apa-apa doa ya