susu mana bagus

Hai mommies,sye nak tnya,sepanjang kehamilan ni,susu yg mana sesuai utk diminum? Susu tepung atau susu kotak? nurse kata elakkn minum susu tepung sbb bnyk gula,,hmm bingung nii

1 Balas

Tgok jenis susu jgk sis. Kalau susu tepung kene tgok ingredients die, elakkan yg ada sugar dlm tu. Biasa dgr org amalkn susu HL low fat. Sy amalkan susu kambing brand susujuna. Mmg xde gula tp sedap sbb manis dari kurma dan madu