candid v3

Hai mommies...sy nak tanya pengalaman mommies kt sini, sape yg pernah pakai ubat insert ni...memang pg tu dia keluar balik ke macam mana...sbb dalam pukul 10pg cmtu, sy check panty, ade keluar ubat tu..ke sebab waktu masuk tu tak terlalu dalam?

candid v3
1 Balas

saya pernah guna sis . ubat ni kena masokkan dalam sis . dia kluar balik tu sebab tak masok dalam sangat . . sis kena masokkan bgi penuh jari telunjuk tu dah ok . . klw dia kluar balik sis kena bagitahu kk . nnt nurse bgi ubat tu lgi

4y ago

Owhhh...ptt laa, tq sis