sakit pada vagina

hai mommies..sy dh 37 weeks..knp ye sy dr smlm sakit kt vagina..kjp2 sakit,pedih..xde kuar apa2 tanda..normal ke? #mommybuntu

11 Balas

Sama la sy 37 weeks ,Dr smlm mlm td pg ni..sakit Sama sis..on off ..baby tgh cri laluan jln nk keluar..tp..xde tanda2 apa2 ..sy still tahan dlu la.. smoga Allah permudahkn segala urusan kite sis... aamiinn 🤲🏻

sama la..Saya pun terasa benda sama. Br check 2hari lepas, kepala baby dah masuk dalam laluan. 2 yg pergerakan terbatas n sakit. Semoga kita sama² dipermudahkan urusan nak bersalin dan diberi kekuatan.

Sama lah sy dah 38w4d pn sakit jgk area tu.. tambah2 klau nk buang air kecik time tgh2 malam.. dia punya sakit tu lain mcm.. tanda2 nk bsalin xde lg.. btw ni my first baby

Dah nak dekat tu sis. Sedia2 je semua barang Moga dipermudahkan ye mommy 💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

biasanya dah nak dekat tu sis, itu adalah salah satu tanda yg sis nak dekat bersalin.

same la . tgh hadapi skrg ni . nk brjln pun terasa sakit ngilu kt c2

Sama la saya 37 week..sblom ni sakit jgk tu normal nak kembang urat2

Kalau sakit sgat pegi spital terus je.xyah dah tnye kat sini

sama la sis... sy 37week mmng sakit Kat stu..

Sama kita 37 weeks nyeri vagina😂

3y ago

sama kita sis...sa pun 38w sakit lat situ..tk dpt jln ni..kalo nak bangun pun payah...takit jga nii