Hb rendah ..tolong suggest untuk naikkan hb ni..20minggu

Hai mommies,saya ni hb rendah..asyik turun naik je..risau dah fikir..doctor dh tukar ubat iberet..tu pon Masih Tak naik jugak .saya dah 20minggu..boleh Tak suggest ape2 yg boleh naik hb ni??

9 Balas

terima kasih semua ye .saya dari awal pregnant memang dh stop segala caffeine tu.masa terliur minum Milo je.saya makan kerang memang Tak boleh..gatal..dh Cuba jugak makan yang doctor ckp tu..tapi tu la still duk naik trun hb ni..xpe la demi buah Hati tersayang saya akan Cuba ape2 pon..tambah2 ank first kan.. kdg2 stress jugak la duk pkir xnaik hb ni..asyik trun naik..ari ni jumpe doctor tukar ubat maltofer lak.. arap2 kita semua dprmudahkan segala urusan.