Perut dah start mengeras..

Hai mommies,sapa sini perut dah start mengeras dan rasa nyilu di tulang vagina. Kdg rsa xselsesa ..

14 Balas

35w hadir 🌸 klau berdiri rasa nk bobos 😂 duduk baring serba serbi tk kena klau dia mngeras Risau jugakkk smpai pujukk baby sat ya lg 2 minggu kalau nk keluar keluar lah.. tpi jgn keluar skrg nanti kena thn nicu 😂😂😂 terus bby ok 😬😬🤣

2y ago

Baru baru jugak ni rasaaa nya 😂🤭 Klau duduk dlm kereta lama mmg mengeras saja baby . Mungkin dia sempit kot. Kdg2 ngeras tu smpai rasa sakit.. dlm otak fikir nk brnak dh ke 😂😂 sbb masa anak sulung xla sllu ngeras dia byk tidur. Ank kdua ni aktif dia alhamdulillah.. seronokkk.