Mgalaman UPT test

Hai mommies..Nak tya, ada tak ssiapa pernah alami mcm ni, haid lewat 15hari, check upt ngtive tp last2 mngandung..Dn boleh share korang bjaya dpt result upt positif after brpa hari lewat haid?

2 Balas

.hcg tu kurg sebb tu xdpt detect..memg scan n ujian drh lebih baik..upt ada yg xbole detect hcg.. ade kes yg smpai kdungan dh 7m msih x double line upt..hehhee...sebb tu klu ade simptom2 preggy pergi je cek drh ngn scan..lebih accurate

me lewat 3 days dah boleh detect. cer sis try pakai clear blue or dip n tell punya UPT. sensitivity dua jenama ni ok sikit berbanding UPT brand lain