baru lewat haid sehari,sebelum ni x pernah lewat sbb haid teratur.Last period 14/10

Adaa tak korang yang cek upt sehari lewat period ? Dan nampak double lie.#ingintahu #firstimebeingamother

11 Balas

Sayapun last period 14/10, saya da rasa lain tubuh badan saya, sebab ni no 2 dah, sy test masa 10/11, terang sangat, kejap ja celup terus 2line, guna clearblue dapat pregnant 3+.. lepas tu line pregnancy test biasa tu T lagi terang dari C.

sy pun cek sehari sebelom period sbb badan rasa something je..since dh kali kdua preg terus cek jela mmg naik double line..sis blh cek lg sminggu kmudian mesti lg terang

saya cek hari sepatutnya saya period 7/11 tapi tak kluar terus buat upt naik samar2. beli clearblue pregnant 4weeks .

Sya test upt 4 hri sblm due period.. klu mmg pregnant.. sblm due pun dh nmpk line samar2. Tp ikut org jugk .. xsemua mcm tu.

6mo ago

dah due period tapi rasa mcm nak senggugut

Sy sehari sebelum period dah naik double line terang.. lps tu sy saje cek lg slps lewat 3 hari line T lebih terang dari C

Last period 17/10, so i ambil test on 16/11. Results pregnant 2-3weeks. Memang accurate kalau period selalu on time.

sama la last period saya pun 14/10 skrg ni masi blum scan tgu la dlu sbb ada sejarah keguguran 5x jd sgt2 fobia

sy 2 weeks sblm period saje bt upt tgk2 naik double line . skrg check trus terang double line tu.

saya check upt hari ke - 4 lewat period pstu naik double line

saya sepatut nye period 9hb nie cuba test 10hb naik 2 line