Urutan semasa berpantang

Hai mommies..nak tnye.. boleh tak lepas 2 minggu bersalin baru nak berurut dgn bidan? Sebab tak cukup bajet 😔tapi amalkan bertungku & memakai bengkung

2 Balas

Sama la saya, saya amik lambat sikit. Berurut tu untuk manjakan diri je wak. Kalau mampu seawal yang boleh pun okay. Dont worry la jangan stress2 jaga makan dan pkai bengkung dulu pun okay.

Mana2 pun boleh. Terpulang pada awak sebab semua tu tak wajib. Nak buat boleh, tak buat pun boleh😊

5mo ago

tq mommies🥰