Betul ke positive??

Hai mommies..nak tanya yg mcm ni memang comfirm positive pregnant kn?? Period baru delay 4 hari...tp xde simptom yg menunjukkn yg saya mengandung...melainkan nipple sakit bila sentuh...saje buat upt..naik doble line..tp samar..

Betul ke positive??
6 Balas

Alhamdulillah tahniah sis, sy pun mcm tu hritu lewat 5 hari saje check naik double line after balik kerja. then esok pagi nya check lagi naik juga. last week sy terus p scan alhamdulillah mmg ada. semoga dipermudahkan urusan sis ye😍😘

hai. Saya baru check pagi tadi sebab dah lewat 6 hari. Esok nak try check lagi. Pada pendapat korang saya patut pergi terus scan or scan bila dah masuk 6weeks? Saya dah ttc 2tahun lebih.

2y ago

better pegy time 6weeks . sbb kluw scan nampak kantung jer

Saya haritu delay 2 hari check upt positive. And mmg ada symptom sama mcm awak. Betul lah tu positive.. kalau nak lg percaya, boleh try other brand punya upt.

2y ago

macm xcited sgt..period delay 2..3 hari dah naik db line..mcm xpercaya pun ade😊😊

ya , Insya Allah ni menunjukkan awak tengah mengandung mmg biasa bulan pertama tiada tanda. boleh perhatikan selera makan awak ada perubahan.

2y ago

ok..tq..setakt ni selera mkn still ok

sy pon sma lwt 5 hri . check dble line. awal bln dpn p klinik buka buku pink

2y ago

alhmdulillah...tahniah sis

haah tu pregnant sis 😍