Cara simpan barang beby dan berpantang

Hai mommies,mcm mn mommies susun brg beny dan pantang, ada idea tak? Simpan dal bakul ka atau guna rak beroda tu lebih mudah

2 Balas

macam saya guna box plastik transparent letak berhampiran dgn sy..jnis box yg sederhana kcik....mudah dan supaya tidak berhabuk.. atau ada serangga melekat pd pakaian ank..tp apa2 pn depend keselesaan pd mommy mcmne tuk menyimpannye

sy mg sediakn Almari baju baby. yg dekat dgn sy cuma bakul grooming n changing mat shj.