Macamana Nak Simpan Susu Yg Di Pam

Sy nak bertanya, sy selalu pack 3oz utk anak guna storage bag 3oz, problem nya bila nak simpan, makan space dlm fridge, boleh suggest x guna storage bag mcm mana nk bg senang simpan and susun dlm fridge?

2 Balas

Selalu kalau guna yang plastic tu dorang tumbangkan bagi dia leper je so banyak space boleh save . Kalau tegak dia susah nak susun . Tapi kena zip betul betul takut bocor . Guna yang ada double zip lagi bagus

Guna storage bag 5 or 7oz sis so nnt masa simpan jd leper.. Jimat ruang simpan stok 😊