Twin MCDA bersalin normal / czer

Ada tak y twin MCDA 1 uri 2 kantung, ibu ibu bersalin secara normal atau czer yea, Atau pun doctor suruh buat pilihan nak normal atau czer

2 Balas

Saya minta maaf ya mommy sebab saya takde experience mengandung twin. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

hi momy... sama Dgn Sy sis,, twin 1 uri,2 kantung. bersalin normal, tp baby pra matang... biasanya doktor akn tgok keadaan baby sis..semoga urusan sis dn baby dpermudahkan...