Baby meneran

Hai mommies..kenapa ya anak saya macam meneran kuat..boleh kata sama mcm meneran bersalin tu..bru jadi 2 kali..first masa anak umur 3 minggu..kali kedua bru tdi umur 1 bulan 7 hari..dia meneran kuat dlm 3 saat mcm tu pastu nangis sikit..lepastu senyap dah mcm xde apa2..dahla tdi tgh tepuk2 nk bgi sendawa🥺#firstmom

2 Balas

Normal sis. Jangan risau. Just alert dgn najis dia. Kalau tengok mcm abnormal najisnya, boleh refer doktor

normal. nanti lama2 dia hilang sendiri.