due 30/oct

Hai mommies..i'm officially 35weeks 1day today..mumy2 sekalian bersalin pda mnggu yg keberapa ya.skrg ni pun even baru 35weeks tapi pinggang sakit tu melarat smpai ke peha bahagian celah kelangkang..braxton hicks pun da makin kerap dtg?

2 Balas

samaaaa... sakit pinggang smpai celah kelangkang yg amat 😭 kalau baring seksanya sakit mahu bgn... mlm mlm mau tidor pom xlena xselesa... kdg tumpah jugak air mata tahan sakit 😭😭😭😭

Tabah je lah sis..sye dh lepas.. Hihi