baby girl???

Hai mommies!boleh share pglmn prgnt with baby girl??ade morning sickness tak?teringin bby girl after 3 boys?????..tqia?

7 Balas

All prengency akak ada morning sickness baik bby boy or girl..klu lelaki suka mkn masam2..yg ppuan suka mkn manis2..tido plak ngereng sebelah kanan klu ppuan ..lelaki sebelah kiri ..ni akak lah lain org lain kot

4y ago

Yg penting scan. Alahan, tanda2 tu ikot individu seseorang. Taksemestinyaa semua sama.