baby girl???

Hai mommies!boleh share pglmn prgnt with baby girl??ade morning sickness tak?teringin bby girl after 3 boys?????..tqia?

7 Balas

Depends gak sis pd ibu yg mengandung. Ade yg sikit je alahan wlupun baby girl. Ade yg teruk alahan wlupun baby boy. So kita takleh nk tahu dr morning sickness. Lagi2 klu ada penyakit hyperemesis gravidarum,mmg tak tahu girl ke atau boy. Tp tu la mostly kata baby boy ni less morning sickness.