baby girl???

Hai mommies!boleh share pglmn prgnt with baby girl??ade morning sickness tak?teringin bby girl after 3 boys?????..tqia?

7 Balas

Sy lagi cool prgnnt bby girl dri boy😁dri segi skit tbuh pn boy lg skit urat mse prgnnt n lg brat bdan.. Alahan xde sgt sme cam mngndung boy.. Xde smpai mntah2 cuma mcm pening cam tu jer.. Mkn nk yg sdap2 jer.. Yg xsdap mmg xleh trima dri frst prgnnt smpai dh mnunggu hari jer ny😅same lar kite sis dah 3 boy.. Hehee ny bru nk merasa gegirl.. Dh xsbar ibu nk dpat geng🙊😍😍