Bersalin 1st baby brp minggu?

Hai mommies..blh share pengalaman..1st pregnancy bersalin time brp weeks?

68 Balas

1st baby bersalin normal 37weeks, darah keluar dulu pegi cek Hosp baru 2cm terus admit. Selepas 3hari berkampung di ward baru baby nak keluar. Now umur dah 5thn, tda sabar tunggu adik nya kluar December ni.

1st baby,bersalin normal..pecah ketuban kat umah,g spital xde rase sakit tp misi dah nmpak rambut baby mase check bukaan..alhamdulillah..baby sihat.lahir 34w++skrg dah form 3..

41weeks 5days..bersalin normal... 2hari b4 induce.. Sbb xde tanda2 lnsng.. Xde sakit2 apa...

Baby 1st bersalin..39 week 5 days.. Skrg tgh tunggu baby 2nd due bulan 9...❤❤

shri sblm due turun darah, hri due pecah ketuban, bsalin esknya 40w 1d

39 minggu. Anak sulung dan anak kedua sama. Yg ketiga ni tak tau lagi

38w 4d. Banyakkan berjln dan bergerak, InshaAllah mudah bersalin.

35mnggu 1hari...twin...masih dlam tahanan😔😔😔

First 38minggu2hari(boy). Second 38minggu5hari(girl)

36 wks, sbb ada masalah. Doktor pksa bersalin awal 😌

5y ago

Sy ada GDM masa anak first . Lepas tu, air ketuban berkurangan dalam masa seminggu. Doktor buat keputusan utk paksa bersalin masa 36wks.