HPL NOVEMBER

Hai mommie,saya due 10/11 tapi kena serah diri 9/11 sbb GDM....tanda² nak bersalin xde lagi npk gayanya kena induce juga la nanti 🤣😭😭

5 Balas

due date kita sama 10/11 tapi saya kena serah diri 10/11 juga sb ada gdm juga. haritu ada keluar lendir coklat, pastu ada juga rasa sakit sakit cuma tak kerap. harap nanti waktu serah diri jalan dah bukak🤲🏻

sme la kte sis.. due date sme.. ade gdm jugak n kne serah diri 9/11 jugak.. xde tnda lgsung.. sy redha je serah diri.. dlu ank 1st pon induce jugak sbb overdue.. smge urusan bsalin kte dpmudahkn..

semoga dipermudahkn sgala urusan awak nanti.

it's ok.. mudahan semuanya baik

Gdm d/c ke sis?