ruam merah sekitar mulut

Hai mommies...Ade x petua or ubt traditional utk hilangkn ruam Baby xde pulak mcm duk garu muka if ruam tu gatal ke ape

4 Balas

Hi, awak try google argan oil for newbaby born to ease rashes. Kalau ok, awak try cari argan oil Qama nature yang trial bottle. Murah je. Semoga membantu.

Hai mommy . baby saya selalu jadi macam tu . saya sapu tepung ubi kayu kat kawasan ruam tu . alhamdulillah baik . 😊

5y ago

Most welcome ❤

Cari ubat ruam baby di farmasi..

Baby kecik lg tak reti garu. Huhu... Kalau dh 4bulan ke atas mungkin dh pandai garu

5y ago

Ooo dia tak garu ok la. Try beli krim yg natural tu. Hehe