keputihan

Hai mommies..ad x sape2 kt sini yg alami keputihan sebelum hamil lgi..mse hamil pn kputihan still ad..cmne ye?

1 Balas

hye mommy. .cba byk kn mnim air masak n mnom air barli. .InstaALLAH hilg nty tp kalo still ade kepthn..kalo mse c.up. .inform nurse ye. .nty nurse akn bg surt utk amik ubt di kk. ubt 2 sjns ubt insert sye kalo pregnant mmg slalu akn kne kpthan ..n msty dpt ubt insert 2 .tp cba dlu mnom air barli ye mommy. .take care 😘