keputihan ketika hamil

Assalamuaikum ..sy nk tnya ad x petua utk Hilangkan keputihan masa mengdung Dulu mse bujang sy makan jamu Disebabkan tgh mengandung xboleh la makan jamu... Sy dh msk dua kali ubt kat miss v tpi still ad jgk keputihan

1 Balas

Dia mmg akan mcmtu. Sy pn mcmtu jga. Insert smpai 2/3 kali sepanjang mengandung. Sbb dorg akan swab sample keputihan jga. Sy ada gbs. Sbb tu sy takut & memang rajin bgtau nurse. Kena rajin bgtau nurse klu keputihan hijau, coklat, berdarah, & berbau.