perut kecik atau besar penentu jantina??

Hai mommies ...yg ada pengalaman mgandung perut kecik betulkah anak yg bakal lahir adalah lelaki?? Sy dha buat scan masa 17 mggu hari tu..tp xjelas plak nurse ckp..cuba kongsikan pengalaman mommies..really excited ni..?

1 Balas

Biase kalau x jelas anak pempuan..viasenye naluri ibu nie tepat sis..mase sy mgndung dulu mmg sy slalu sebut bby Muhammad..smpai mama sy mrh..sbb x thu jantina kan..tp alhamdulillah 18 mgu sy scn nk tnjuk kt suami mklumlah pjj dpt thu laki-laki

5y ago

Same2..sis kongsi yg mane thu..kalau perut bulat org ckp bby boy kalau perut muncung ke bawah girl