Deliver hospital swasta di Johor

Hai mommies tolong suggest kan hospital swasta yang affordable and service bagus. Saya tengah survey harga bersalin.

1 Balas

Johor di mana? Kalau Batu Pahat ada Pantai & KPJ. Pasir Gudang pun ada KPJ. Kalau JB ada KPJ, Columbia Asia Tebrau & Iskandar Puteri, Gleneagles. Saya bersalin swasta juga & ni antara hosp pilihan saya sebab ada pakar. Harga ada di website & tak fixed biasalah, akan ada extra charges punya. Bagi saya semua service tiptop sis & tp kalau nk tanya saya mana yg the best bagi saya Gleneagles sbb facilities baru, bilik mcm hotel, parking free & ada buggy from parking area to lobby - based on experience my mom warded. Tp saya tak bersalin sini sebab jauh dari rumah. Saya dah 2x di Columbia Iskandar Puteri sebab 5 min je dari rumah. Elective Czer 3d2n standby 15k.