BERSALIN SWASTA JOHOR BAHRU

Hi mommies, ada sape2 bersalin kat johor bahru? boleh bagi idea hospital swasta yg affordable?

2 Balas

Kalu last year saya bersalin di Columbia Hosp normal tanpa induce or ambik any ubat lain sbb pergi hosp masa dah nak bersalin.Kos semua kena dlm RM4000 lebih termasuk baby. Bilik single.Husband boleh teman di LR. Masa tu deposit saya kena RM1k..bergantung juga dgn Dr siapa.Saya dulu dgn Dr Rohaini.

Plg murah so far KPJ. Mcm sy plan bersalin kt Gleneagles package 4,899 (double bed) 4,999 (single bed). Tp mostly spital yg buat package murah2 ni ada t&c. So better check dkt website or bole je call hospital terus tnya package.