Hospital

Hi nak tanya mommies yang bersalin hospital swasta area Klang Valley, mana yang best and affordable? Or ada preferred obgyn yang recommended?

1 Balas

Rasanya semua hospital swasta seperti Prince Court, Glenagles, Columbia Asia, Hospital Ibu dan Kanak-Kanak Naluri, Hospital Al-Islam, Hospital Universiti Malaya, Pusrawi, KPJ dan Pantai Hospital best best belaka. Ibu pergi cek pakej bersalin mereka dan cari lokasi yang mudah untuk pergi. Lepas tu cek dedua kos bersalin normal atau czer. In case ada komplikasi dah tersedia duit. Saya melahirkan dedua anak di Hospital Selayang. Masa tu plan nak bersalin di Hospital Al-Islam. Sebab ada komplikasi masa third trimester. Terus kami cancel swasta. Hehehe. Semoga dipermudahkan Ibu! 🥰