Knpa kerap rse tk selesa dan lemah badan

Hai mommies.. sy nk tnye, sy dh 35w.. baru2 ni sy sukar nak tidur malam n kerap terjaga. Bila siang pula, badan sy lemah2 dan rasa lembik je. Mmg tk bermaya.. mommies2 tahu tak kenapa sy rse begitu?#firstmom #bantusharing

9 Balas

sy pun cm tu .klu mlm tk selesa .kdng teriak² tk selesa langsung .suami peluk pun rasa rimas je sy dh 36week ..tp klu siang lemah tk bermaya sj. kdng mandi pun mlas asyik nk tdor je😰