Knpa kerap rse tk selesa dan lemah badan

Hai mommies.. sy nk tnye, sy dh 35w.. baru2 ni sy sukar nak tidur malam n kerap terjaga. Bila siang pula, badan sy lemah2 dan rasa lembik je. Mmg tk bermaya.. mommies2 tahu tak kenapa sy rse begitu?#firstmom #bantusharing

9 Balas

sy pun cm tu .klu mlm tk selesa .kdng teriak² tk selesa langsung .suami peluk pun rasa rimas je sy dh 36week ..tp klu siang lemah tk bermaya sj. kdng mandi pun mlas asyik nk tdor je😰

sama dengan saya. tapi apa yang buat perasan. jika Hb saya rendah memang akan macam tu. kalau HB ok. saya akan rasa bertenaga dan tido pun lena.

Samalah.. Rasa penat jer kan.. Semua tu sebab baby dah besar and pressure dekat banyak saraf buatkan badan rasa lemah

tu normal sis. ye la baby pun mkin besar kan tu. jgn risau sngt yg penting kena jga pemakanan dan bnyk berehat.

kerap terjaga malam tu betul sis sy pun alaminya. tp nk buat mcm mana hadap jelah yg penting jaga makan 🤣

biasalh dh nk sampai masa dh tu

alahan hamil.. gitulah

normal